Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Noa uită o altă victimă, adică tot voi, tot voi? Mă da multe victime v-ați strâns, și toate pricepeți perfect, doar că pe dos... adică viceversa, vicentoarsa, viceglobul pământesc... așa că degeaba o dai în graiul neaoș și arhaic dacă ai uitat textul
''nu lega gura boului care treiera'',
ca acum să mă scoți că eu dau cu pietre că eu aia și pe dincolo, că eu m-am despărțit și alte prostii și diversiuni învârtoșate?
Păi ce v-am oprit eu ca să pupați mâini și să faceți plecăciuni unii altora ca să vă vadă gLumea? Faceți cât poftiți, dar nu aveți pretenția că asta a cerut Hristos ca să-i învățați și să-i obligați pe cei ce nu vor... și apoi tot voi o scoateți viceversa că cică eu nu vă las să vă plecați voi. Păi pe voi vă las, dar n-am să particip la obligarea fraților de a se cercui în carnea lor ca să vă lăudați voi cu trupurile altora... la așa ceva nu pun botul și nu particip. Amin.
Căci dacă mulțumesc Domnului pentru toate cine are dreptul să-mi judece mie conștiința mea?
|
adica ma menumorut zici ca tu nu esti botanist no bine ma, oare om fi noi ai puposi,si implecaciosi?ma da asta-i lucru din batrini lasat si pote ii zice ca aia nu aveu iscoala ba aveu ma,ca aia aveu iscola vietii erau nativi ma aur gold. pa auzi ma ore nu Domnul ni-o fost spus ca sa ii respectam pe mai marii nostri,amu zi si tu.da stai linistit locului ca la popa ii pup o mina, da lu Dumnezeu ii pup si minile si piciorile cele sparte de piroane de cele mari in patru fete ca numa ase erau pe acea vreme suferind pentu mine si pentru tine ca suntem doi pacatosi mai ales io.si vreau sa ma adapostesc la coasta ranita a lui cea dreapta acolo unde so hodinit si apostolul.ma nu incurcam una cu alta ca la noi is limpezi io nu stiu la tine cum o fi.
Domnul sa te aiba in paza.Amin.