Citat:
imi cer scuze la toata lumea si lui conijiro in mod special il rog sa ma ierte pentru gluma groasa ce i-am facut.
|
Adica iti ceri scuze in numele cartii sfinte in care ai ales sa crezi? De ce? Nu reprezinta adevarul suprem? De cand trebuie sa iti ceri scuze pentru ca ai grait adevarul?
Citat:
in ziarul lumina editie de banat 29aprilie2011, clonarea este recunoscuta ca ceva bun pentru omenire nu mai va faceti probleme dragi frati crestini.
|
Aha. Daca Ziarul Lumina
editia de Banat a zis ca e OK, respir usurat. Sunt convins ca cei care au scris articolul au luat in considerare ultimele progrese stiintifice in domeniu, si au stat de vorba cu oameni de stiinta din diverse domenii pentru a estima impactul clonarii umane asupra civilizatiei mondiale, odata ce va deveni stiintific posibila. Sau nu?
Citat:
referitor la conujiro noi ne-am mai impuns amindoi cind ne intersectam drumurile dar eu nu il urasc deloc,ba mai mult mi-e si mila de el cum se zbate sa explice ceia ce discoverii a aratat demult si e chear confirmat stintific.
|
Nu vad de ce iti e mila de mine, avand in vedere ca nu eu sunt cel care respinge realitatea din simplul motiv ca imi contrazice credintele personale. Dar, ma rog, asta e treaba ta. Si ia zi, ce explic eu si a fost deja explicat pe "discoverii"?
Citat:
Eu stiu ca Dumnezeu exista si oricat L-ati nega, nici macar nu credeti asta cu adevarat(va rog, pentru binele topicului, nu incercati sa-mi demonstrati ca ma insel; probabil ma veti contrazice).
|
Ce frumos. Nu va permiteti sa imi puneti vreo eticheta, dar in acelasi timp, sunteti sigura despre ceea ce cred de fapt. Ma prezint ca ateu, dar de fapt Dv. stit ca nu e adevarat.
Nu pot decat sa ma amuz, cand de fiecare data cand stau de vorba cu vreun crestin, imi spune ca de fapt eu cred. Nu de alta, dar va vine tare greu sa acceptati ca chiar exista oameni care nu cred. Sau care au crezut si nu mai cred.
Citat:
Nu exista atei, doar rataciti...sau cum am spus mai sus..."impartiali".
|
Mai ramane sa va si argumentati eticheta. Pe care ati spus ca nu o veti pune.