View Single Post
Vechi 21.05.2011, 16:02:52
mihaila_alin
Guest

Implicit

[quote=konijiro;362617]Adica iti ceri scuze in numele cartii sfinte in care ai ales sa crezi? De ce? Nu reprezinta adevarul suprem? De cand trebuie sa iti ceri scuze pentru ca ai grait adevarul?

mai tu ma faci sa cred ca exista si smerenie din partea ateilor

Aha. Daca Ziarul Lumina editia de Banat a zis ca e OK, respir usurat. Sunt convins ca cei care au scris articolul au luat in considerare ultimele progrese stiintifice in domeniu, si au stat de vorba cu oameni de stiinta din diverse domenii pentru a estima impactul clonarii umane asupra civilizatiei mondiale, odata ce va deveni stiintific posibila. Sau nu?

da ma cam asta era.

Nu vad de ce iti e mila de mine, avand in vedere ca nu eu sunt cel care respinge realitatea din simplul motiv ca imi contrazice credintele personale. Dar, ma rog, asta e treaba ta. Si ia zi, ce explic eu si a fost deja explicat pe "discoverii"?

eu stiu diferenta intre un ateu sau cu indiferenta fata de Dumnezeu[cam acelas lucru] si un crestin.tu nu poti traii bucuriile unui crestin,ti-am mai spus lipseste substanta Indumnezeirii.
cu discoverii nu e nici o problema, nu te agita, tu confirmi ce au spus ei referitor la clonare.

Last edited by mihaila_alin; 21.05.2011 at 16:07:53.
Reply With Quote