View Single Post
Vechi 21.05.2011, 16:32:53
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu sunt de acord cu regimul capitalist,mi se pare insuflat de draci,da nu stiu cati sunt de aceeasi parere.
Nici cu aceste masuri nu sunt de acord.
In regimul capitalist mi se pare ca se zice sa fie maxim intelegere si mila fata de cei din familia ta,hai si cei din cercul prin care esti,da atat.

Societatea capitalista are ca invatatura fundamentala lipsa fratiei intre oameni,a fi unul mai bun ca alalalt.
Comunismul nici acela nu era prea bun la romani,da totusi era cu mult mai uman decat ce este acum in Romania.

Capitalismul din majoritatea tarilor civilizate e "indulcit" cu masuri sociale,dar in Romania nu prea e asa.

Cum o fi fost regimul comunist din Romania,dar fata de ce e acum,era mult mai uman acel regim.
Acum teoretic religia crestina e libera,dar esti indemnat de doctrina capitalista sa fii mai cu mot decat cel de langa tine,cum e aceasta libertate a religiei crestin ortodoxe?
In comunism nu aveai voie sa spui public ,teoretic, ca esti crestin ortodox,da sincer eu nu am auzit de careva arestat ca a mers la Biserica.
Si era avantajul ca nu te punea nimeni sa fii "competitiv" fata de aproapele tau.
Competitia asta din regimul capitalist se zice ca duce la imbunatatire,dar mie imi pare ca nu prea duce la imbunatatire ci la slabirea fratiei intre oameni.

Last edited by mihailt; 21.05.2011 at 16:40:23.
Reply With Quote