Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Dar daca ai auzit de Hristos si nu ai cercetat si nu ai cautat sa afli adevarul atunci esti un ignorant si nu meriti sa fii in rai.
|
Si daca l-am cautat si l-am gasit prin niste oameni care intr-adevar seamana cu Hristos, desi mai erau si unii care spuneau ca nu merit sa ajung in rai pentru ca nu ader la formatiunea lor? Pe cine l-ar interesa credinta unor oameni care striga ca, desi nici ei nu stiu daca ajung in rai, tu sigur nu ajungi?
Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Iar daca ai cercetat si nu ai aflat ca exista si hristosi mincinosi si nu ai reusit sa gasesti pe Hristos cel adevarat atunci iarasi nu mai poti fi in rai.
|
De vina fiind...cine?
A nu se intelege gresit. Nu sustin parerea Radiantei ( Salut, Radianta! :) ) ca oamenii buni se vor mantui. Nu exista oameni buni. Exista doar oameni morali sau imorali. Insa nu [numai] imoralitatea ne va duce in iad, ci pacatul. Iar de asta au toti. Toti am merita iadul, dar Hristos a platit pe cruce pentru pacatele noastre pentru ca noi sa nu mai murim ci sa avem viata, prin El. De aceea se vor mantui nu oamenii buni, ci oamenii care Il cunosc si Il slujesc pe Hristos, care merg cu El in fiecare zi si cauta fata Lui.