Ati hartuit cat se poate de mult.A se vedea intrebarile referitoare la nume ale membrilor(preotul-pictor) cererea asa-zisei legitimatii, etc.Prin acest mod de a hartui, agresivitate, cereri mai mult decat autoritare, apararea cu atata fervoare a mentorului vostru, nu faceti decat sa provocati, mie cel putin, o mare..lehamite, sa nu zic sila.
CITAT "Frate George,las-o mai moale cu diversiunea teologica si cu sfaturile duhovnicesti.In ceea ce priveste ierodiaconul Visarion Iugulescu am destule cunostinte ca sa-mi fac o parere despre ortodoxia lui.Cum ti se pare ca statea langa preotul duhovnic(ucenic de-al lui) si asculta spovedania penitentului,desi ca diacon nu avea voie sa savarseasca sfintele taine?
Cum ti se pare,ca la unele sarbatori impartea biletele cu texte din Biblie ucenicilor si apoi le ghicea viitorul?"Negroponte pag 8.
Sa inteleg ca acest ierodiacon, sau ce rang in diaconie avea, incalca poruncile lui Dumnezeu(ghicea viitorul, asculta spovedania cu toate ca nu avea voie)?Daca facea astfel de lucruri, rusine lui.Imi aminteste de Arie cel orbit cu eresurile.
Daca nu este asa, atunci cum un om cu un mare dar duhovnicesc, s-a inconjurat de oameni care numai iubire fata de aproape nu au?cum de invatatura lui a facut adepti care jignesc preoti pe acest forum(a se vedea geo.nektarios vs. Negroponte tot in acest topic)?
Cum de invatatura lui cea dreapta a facut adepti in randul unor persoane gen userul goldfinger17-user interzis cu i.d. de messenger :mafiotu_killer07 pe Y.M ? Se poate sa fie acelasi goldfinger17 care poateaza pe youtube?
http://www.220.ro/faze-tari/Parintel...cu/7Wpr77RkY4/ acelasi user care posteaza printre predici ale lui Visarion Iugulescu bataie intre femei( a se vedea filmele postate)?
Si inca un lucru, ca incheiere, acea cruce de la capataiul lui numai umilinta nu denota.
Dumnezeu sa-i ierte pe cei care gresesc.