Citat:
În prealabil postat de floricica
Pai draga mea, te tine cineva cu forta pe aceasta pagina si te obliga sa citesti?
Si ca incheiere, nu ti-am cerut parerea desprea crucea de la capataiul parintelui.Nu esti domnia ta in masura sa-ti dai cu parerea. Sau esti?
Si nu-i lua ca adepti ad-literam ai parintelui Visarion pe cei care posteaza pe aici pentru ca s-ar putea sa gresesti si sa judeci gresit. Adevaratii ucenici nu-si pierd vremea pe internet cu clevetiri si barfe. Au treburi muuuuuuuuuuuuult mai importante de facut. Pe aici pierd vremea in zadar doar cei ca mine, adica cei nepasatori de mantuire.
Da, Dumnezeu sa ne ierte pe toti cei care gresim!
|
Deci:1.umilinta sa n-o aveti voi, ci eu.voi aveti dreptul sa "va dati cu parerea", cei care nu-s ca voi, nu.Intr-adevar, nu demonstrati prin nimic ca sunteti mai buni ca noi, ceilalti, care chipurile suntem "cazuti".ba, din contra.
2.stand aici si clevetind, sau maniind cand pe unul cand pe altul cu incercarea dumneavoastra de a va impune punctul de vedere, nu sunteti o adevarata ucenica.
3.daca faceti parte din acea lucrare si nu va duceti acolo pentru mantuire, inseamna ca o faceti din cu totul alte motive.
Si daca v-ati fotografiat cu taica Visarion, cum ii spuneti voi, asta nu va da dreptul sa priviti de sus pe ceilalti si sa-i judecati dumneavoastra.(si sa-i luati la per-tu.eu nu mi-am permis sa va bat pe umar ca nu ne-am jucat in nisip amandoua, asa ca nici dumneavoastra sa n-o mai faceti.Daca veti continua cu acest ton si acest limbaj, nu aratati decat opusul a ceea ce ati dori sa fiti, adica o crestina adevarata.de politete nici nu mai vorbesc).
Acum sa ma iertati pentru nervii provocati.Pormit ca nu am sa mai raspund niciunei provocari venite din partea domniei voastre sau a altor frati de-ai dumneavoastra intru lucrare.