View Single Post
Vechi 21.05.2011, 22:37:13
floricica floricica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.04.2010
Locație: Intr-o tara binecuvantata de Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de teodora1 Vezi mesajul
Deci:1.umilinta sa n-o aveti voi, ci eu.voi aveti dreptul sa "va dati cu parerea", cei care nu-s ca voi, nu.Intr-adevar, nu demonstrati prin nimic ca sunteti mai buni ca noi, ceilalti, care chipurile suntem "cazuti".ba, din contra.
2.stand aici si clevetind, sau maniind cand pe unul cand pe altul cu incercarea dumneavoastra de a va impune punctul de vedere, nu sunteti o adevarata ucenica.
3.daca faceti parte din acea lucrare si nu va duceti acolo pentru mantuire, inseamna ca o faceti din cu totul alte motive.

Si daca v-ati fotografiat cu taica Visarion, cum ii spuneti voi, asta nu va da dreptul sa priviti de sus pe ceilalti si sa-i judecati dumneavoastra.(si sa-i luati la per-tu.eu nu mi-am permis sa va bat pe umar ca nu ne-am jucat in nisip amandoua, asa ca nici dumneavoastra sa n-o mai faceti.Daca veti continua cu acest ton si acest limbaj, nu aratati decat opusul a ceea ce ati dori sa fiti, adica o crestina adevarata.de politete nici nu mai vorbesc).
Acum sa ma iertati pentru nervii provocati.Pormit ca nu am sa mai raspund niciunei provocari venite din partea domniei voastre sau a altor frati de-ai dumneavoastra intru lucrare.
Inteleg ca nervii v-au luat-o razna dar din pacate nu va pot ajuta cu nimic. Nu m-as putea ridica la nivelul dvs. de politete si limbaj. Fiindca dvs. v-ati jucat in nisip cu cineva iar eu cu altcineva. Asa ca suntem nevoite sa ne oprim aici. Doamne ajuta!