Citat:
Īn prealabil postat de mirela.t
@ Melissa si altii : ar trebui sa va fie RUSINE ca ati indraznit sa judecati in halul asta un OM, o MAMA. Fara ca ea sa fie macar prezenta la "dezbateri". Rusine, inca o data!
|
Ia aminte la un fragment din primul mesaj al Ioanei:
Citat:
Īn prealabil postat de ioanacluj
La aflarea vestii casatoriei (odata cu trecutul lui - greseala mea) mama a inceput sa se dea de ceasul mortii si sa spuna diverse.
Printre altele imi reproseaza ca nu e destul de bun pentru mine si ca aceasta casatorie e data de diavol.
Ca sa-si rezolve aceasta problema merge incontinuu la biserica si se roaga ca sa nu ma casatoresc.
Ceea ce vroiam sa va intreb e daca voi considerati ca trecutul unui om nu poate fi iertat? si
Ce pot sa fac, la cine sa o trimit ca sa inteleaga ca trebuie sa-mi respecte decizia asa cum este ea buna sau rea
|
Deci cui trebuie sa-i fie RUSINE ? Noua ,celor care am dorit sa o ajutam pe Ioana cu ce am stiut noi mai bine atunci cand a simtit nevoia sa ceara ajutor, sau TIE, care te-ai trezit aruncand cu vorbe grele in Ioana si i-ai jignit pe cei care au "indraznit"
la cererea Ioanei sa priveasca obiectiv situatia expusa?
PS-Avea mare dreptate Cristiboss cand spunea ca unii pocnesc de rautate pe acest forum CRESTIN ORTODOX!