[quote=mihaila_alin;362614]imi cer scuze la toata lumea si lui conijiro in mod special il rog sa ma ierte pentru gluma groasa ce i-am facut.pentru orcine exista al12ceas insa conditia este: oare il prindem?, in situatia in care suntem.in ziarul lumina editie de banat 29aprilie2011, clonarea este recunoscuta ca ceva bun pentru omenire nu mai va faceti probleme dragi frati crestini.
referitor la conujiro noi ne-am mai impuns amindoi cind ne intersectam drumurile dar eu nu il urasc deloc,ba mai mult mi-e si mila de el cum se zbate sa explice ceia ce discoverii a aratat demult si e chear confirmat stintific.referitor la sufletul lui este gol de Hristos si asta este un lucru dureros,sarmanul acesta fiind in duhul lumii, trupul,lui nu contine substanta necesara procesului de Indumnezeire de care cu totii avem nevoie ca de aer care este sf.impartasanie.
chear de mergem la biserica ,respectam: posturi, canoane,sarbatori si toata rinduiala fara spovedanie si impartasanie totul e in zadar.
Domnul sa te binecuvinteze nestiutoarestiutoare.Amin.[/QUOT]
KONIJIRO- citeste si afla substanta raspunsului sau raspunsul substantei ma tu nu esti atent deloc uite din mila crestina ia raspunsul.
Last edited by mihaila_alin; 22.05.2011 at 13:17:18.
|