View Single Post
Vechi 22.05.2011, 14:50:14
vansam vansam is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de smihalas Vezi mesajul
Genealogiile sunt diferite fiindca au fost doi copii Iisus. Pentru cei capabili sa digere hrana tare, cititi-l pe Rudolf Steiner
Sa inteleg ca Sfintii Parinti ne-au dat "hrana moale" asa ca pentru neinitiati si acest Steiner , teosof , antroposof si "clarvazator" ne da noua "hrana tare" ?

Pentru cei care nu stiti cine este acest steiner va voi spune eu : Steiner este simbolul tuturor ereziilor impotriva caruia Sfantii Parinti au luptat cu har de la Duhul Sfant !

El nu-si primeste informatiile doar din pretinsele lui cercetari stiintifico-teologice . El pretinde ca de mic copil poate comunica cu "spiritele" . Dar ce fel de spirite ? Ca noi stim ca dupa moarte sufletele au parte de judecata particulara si sunt ori primite in Imparatia Cerurilor or trimise in Iad , in asteptarea Judecatii de Apoi . Deci spiritele nu pot fi suflete de oameni . Dar oare pot fi ele ingeri ? Inger era oare acela care ia dictat Qoranul lui Mahomed ? Din pateric si vietile Sfintilor invatam ca demenii pot lua chip de inger deaceea ne indeamna sa nu ne incredem in nici un fel de aratare duhovniceasca pentru ca harul distingerii duhurilor nu este in oricine .

"Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii." 2Cor 11:14
"Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!" Gal 1:8

Dar acest Steiner a mers orbeste in ratacire dupa glasul acestor duhuri si nu a facut altceva decat sa reactualizeze invataturile gnosticilor care nu sunt altceva decat o impletire fara sens de concepte crestine ( ingeri , demoni , Mesia ) pe un fundament oriental ( reincarnare , karma , cicluri cosmice , astrologie )

Feritiva de proorocii mincinosi ! Acestia sunt inaintemergatorii lui antihrist, acest "mesia" terestru asteptat de cei care nu l-au primit pe Hristos .

"Așa grăiește Domnul Dumnezeu: Vai de proorocii cei mincinoși, care urmează duhul lor și nu văd nimic!" Iez 13:3
"Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. După roadele lor îi veți cunoaște" Mt 7:15-16
"Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut? Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea." Mt 7:22-23
"Și mulți prooroci mincinoși se vor scula și vor amăgi pe mulți." Mt 24:11
"Căci se vor ridica hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor da semne mari și chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putință, și pe cei aleși." Mt 24:24
"Dar au fost în popor și prooroci mincinoși, după cum și între voi vor fi învățători mincinoși, care vor strecura eresuri pierzătoare și, tăgăduind chiar pe Stăpânul Care i-a răscumpărat, își vor aduce lor grabnică pieire" 2Pt 2:1
"Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume." 1In 4:1

Cat despre genealogia lui Hristos ... astept o talcuire mai buna ... Luca nu improvizeaza in nici un fel aceasta lista . Sfantul Apostol Luca stim din Sfanta Traditie ca s-a invrednicit de aratarea Sfintei Feciore cu Pruncul Iisus . Miciuna , tagaduirea nu este o cale de a promova ADEVARUL . Perintele minciunii este diavolul , cel care ne ispiteste spunand : "Dumnezeu a zis El, oare ...?" Fac 3:1

"Afară câinii și vrăjitorii și desfrânații și ucigașii și închinătorii de idoli și toți cei ce lucrează și iubesc minciuna! 16. Eu, Iisus, am trimis pe îngerul Meu ca să mărturisească vouă acestea, cu privire la Biserici. Eu sunt rădăcina și odrasla lui David, steaua care strălucește dimineața." Ap 22:15-16

Iertati-ma ca am intervenit asa de abrupt , deviand de la topic , dar m-am nelinistit cand am vazut ca se vorbeste , si se ia in seama de acest ratacit Steiner , unul dintre parintii New Age-ului ( cei care asteapta sa intre in era "varsatorului" si-l asteapta pe Maytreia care este antihrist ) . Sa ne ierte Bunul Dumnezeu caderile si sa ne lumineze mintile si sufletele , sa ne uneasca in dreapta credinta Ortodoxa !
Reply With Quote