Fratilor!
Pe acest forum este totusi o neclaritate si ea deriva din Sf.Scriptura si invaratura Bisericii, insa in contradictie cu stiinta.
Sf.Scriptura si invatatura Bisericii clasifica homosexualitatea ca pacat. Omul este atras de pacat, insa el trebuie sa se abtina.
Exact ca si carnea in Postul Mare - omul vrea sa manance (sa pacatuiasca), insa trebuie sa se abtina. Oare cine nu vrea si nu are pofta de carne. E ceva firesc. Dar ne abtinem.
Si aici imi apare o intrebare, voi, cei de pe forum, sunteti atrasi de pacatul imperecherii cu persoana de acelasi sex voi ??? adica aveti aceasta pofta sexuala ??
Daca nu, de ce oare ??
Asociatia Internationala a Medicilor demult a exclus homosexualitatea din clasificatorul bolilor psihice. Altfel spus, stiinta nu o mai considera ca o boala.
Desigur, Biserica are dreptul sa aiba parerea indipendenta de stiinta.
Si totusi nimeni nu mi-a raspuns la intrebare. De ce Biserica inchide ochii la pacatul onanismului (utilizarea contraceptivelor de marea majoritate a crestinilor), iar pe gay nu-i poate accepta asa cum sunt ? Oare nu sunt utilizare standarde duble ?
Sau este din cauza ca si clericii utilizeaza contraceptivele si nu se pot lasa de acest pacat ?
Da, unii vor zice ca pentru cei casatoriti s-a facut un "pogoramant" si li s-a permis sa utilizeze contraceptivele.
Atunci cerem si noi un "pogoromant" in baza stiintei.
Si Biserica poate face acest lucru. Oare nu avem noi acum "a doua si a treia casatorie" ? Da' ele nu mai sunt Taine, ci ierurgii (binecuvantari), dar le avem! si ele sunt ca niste "pogoraminte".
www.homosexualitate.ro --> Nu cred in aceste "vindecari miraculoase"