Citat:
În prealabil postat de Melissa
Foarte "frumos" si deosebit de "civilizat" ati ajuns sa conversati! Eu asa ca spectator al acestui thread ma intreb daca va ve-ti cere iertare lui Dumitru, dupa ce va ve-ti lamuri ca are dreptate.
Si chiar daca n-ar avea dreptate, oricum nu aveti dreptul sa faceti astfel de acuzatii nimanui, mai ales aici, pe ACEST forum !
|
S-avem putin pardon! Parca am mai spus odata:a fi crestin nu inseamna a fi si prost.
Pentru ce sa-i cer iertare lui Dumitru? Ti se pare normal sa-ti bati joc de chipurile sfinte fie ele si in marime mai mica?
Sau Dumitru are dreptate la orice blasfemie ar arunca-o pe aici doar de dragul de a va bate voi joc de "visarionisti"?
Cum vreti sa ma lamuriti ca Dumitru are dreptate? Va dati seama ce aberatii sustineti? Pai daca ar fi asa, ce nevoie am mai avea de Biserica, de preoti, de pocaina, de spovedanie, de impartasanie? N-am mai avea, caci am avea "legitimatii". Sa spuna Dumitru daca pr. Visarion a garantat mantuirea cuiva fara Biserica, fara pocainta, fara traire duhovniceasca. Evident ca nu cunoasteti invatatura.
Este interesant ca nu puneti si invers problema: daca Dumitru nu are dreptate, cui ar trebui sa-si ceara ieratre? De ce aceasta varianta iese din discutie?
Nu aveti decat sa-mi aduceti ce fel de acuzatii vreti, puteti sa razvratiti TOTI forumistii impotriva mea, va dau si adresa mea, poate doriti sa ma taiati bucati bucatele, DAR ...nu o sa-mi cer NICIODATA iertare de la o persoana care ia in ras chipurile Maicii Domnului si ale Domnului Hristos.