Citat:
În prealabil postat de floricica
Da Dumitru, numai ca tu deformezi realitatea, asa cum ai facut si cu "zeciuiala" care era de fapt contribuia fiecaruia cu cat putea pentru realizarea acelor fapte de care tu singur spuneai cu ceva pagini in urma.
Spuneai undeva pe acest forum ca esti tare milos si daca vezi un copil sau pe cineva neputincios, orb, schiop, ti-ai da si viata ca sa-l faci fericit. Frumos si induiosator, vorbe mari frate, insa ti-ai fi dat ultimul banut din buzunar pentru asa ceva? Se pare ca nu, caci imediat treci cererea la "zeciuiala". Si nici macar nu ni s-a cerut ultimul banut.
Nu se cade sa vorbim despre acestea aici fiindca asa cum am mai spus, nu foloseste nimanui decat pentru sminteala.
Cat despre iconite, fa un efort si adu-ti aminte de fapt cum stau lucrurile. Daca nu-ti amintesti, intreaba-ti prietenul preot.
|
ce am zis, am zis si este adevarat. dar cum ai zis? "in mintea stramba si lucrul drept se stramba" - este un citat din pr Arsenei Boca.
ce legatura are "zuciuiala" cu "legitimatiile?!
nu e frumos sa-ti bati joc de gandul bun al cuiva. si da, am dat si nu era nici schiop nici orb. doar avea nevoie de ajutorul meu.
nu am ce efort sa fac, pentru ca stiu ce am scris. doar adevarul.