View Single Post
Vechi 22.05.2011, 21:56:08
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Nu sunt atee. Sunt, așa cum am mai mărturisit anterior, agnostică.
Eu sunt agresivă și rea? Am să te rog, din nou, să exemplifici. Chiar nu înțeleg unde am fost eu agresivă sau rea. Dacă dumneata ești atât de luminat de înțelepciunea lui Dumnezeu, am să te rog să mă luminezi și pe mine!

Eu nu știu ce înseamnă dragostea de frați? Am rugămintea umilă să nu faci despre mine afirmații de acest gen, fără să mă cunoști pe mine, personal și fără să știi nimic despre viața mea și despre ceea ce fac sau nu fac eu pentru semenii mei.
Eu nu am făcut remarci personale, am vorbit doar despre religia voastră, și nu despre voi, ca oameni, pentru că nu îmi permit să fac afirmații sau să aduc acuze dincolo de sfera mea de cunoaștere.
Eu ma intreb mereu,de ce atei si agnostici isi fac cont pe un forum CRESTIN ortodox?Nu vreau sa trag concluzii pripite,asa ca te intreb direct,daca poti sa spui:
Ce urmaresti Lilith pe acest forum?
Nu te supara pt intrebare,chiar este importanta pt intelegerea unor unor fenomene!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote