Citat:
În prealabil postat de Lilith23
Draga mea Yasmina, mi-am făcut cont pentru că sunt interesată de religii (de toate, nu doar de cea ortodoxă) și nu exclud varianta de a mă converti la o religie, care mi se pare mie că s-ar potrivi sufletului meu. Dar pentru asta vreau să fiu documentată, să discut cu oameni în măsură să îmi ofere unele răspunsuri. Din păcate, nu am găsit aici decât blamări și acuze personale și jigniri. Nu mi s-a răspuns cu același respect pe care eu consider că l-am arătat. Dar asta e altă poveste.
Aici, referitor la subiectul "homosexual"... uită-te puțin cum acești buni creștini mi-au vorbit și m-au tratat, fără ca măcar să mă întrebe care e poziția mea vis-a-vis de homosexualitate. Ei consideră că eu sunt aici pentru a-i "obliga" să iubească homosexualii. Adevărul e nici eu nu sunt de acord cu ceea ce fac. Eu nu am venit ca să propovăduiesc iubirea lor, ci toleranța față de semeni, fie ei homosexuali sau criminali sau hoți. Pentru că din câte am înțeles eu din lectura bibliei, Dumnezeu dorește pace pe pământ și iubire între semeni. Poate mă înșel.
|
Daca esti interesata de ideologia credintelor si in speta aici pe forum de cea ortodoxa,poti sa gasesti mai multe pe crestin ortodox website,pe forum sunt doar discutii pe marginea unor concepte.Mult mai bine ar fi sa incepi cu teoria,sa cunosti ceea ce aceasta religie propaga.
Cat despre pretentiile pe care le ai vis-a-vis de forum...ce sa zic??Nu te astepta sa gasesti aici toata crema ortodoxiei(desi sunt destui desavarsiti),sunt membri de toate categoriile:incepatori,medii,avansati.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|