Citat:
Īn prealabil postat de floricica
Nu aveti decat sa-mi aduceti ce fel de acuzatii vreti, puteti sa razvratiti TOTI forumistii impotriva mea, va dau si adresa mea, poate doriti sa ma taiati bucati bucatele, DAR ...nu o sa-mi cer NICIODATA iertare de la o persoana care ia in ras chipurile Maicii Domnului si ale Domnului Hristos.
|
Ai iesit rau de tot in decor floricico! Ai uitat ca TU il acuzai pe Dumitru si EU incercam sa te opresc?Pe langa faptul ca treci de la rolul de persecutor la starea de victima, REFUZI sa vezi ADEVARUL.Se vede de la o posta ca Dumitru nu a luat in ras icoanele.Din contra, incerca sa iti arate ca cel care a indraznit sa le dea conotatii de "legitimatii", e cel de care trebuie sa te indoiesti.
Citat:
Īn prealabil postat de floricica
Doamna sau domnisoara Melissa, incurajand cu rasete, pe Horatiu, care SE ADRESEAZA FRUMOS SI DEOSEBIT DE CIVILIZAT unui alt coleg de forum: inima de tarca, minte de oaie tunsa, analfabet, gibon de Congo, borcan de zacusca, carnat de dulceata, alfabetrometru.....
|
Mereu ma va fascina inteligenta sclipitoare si umorul, in masura in care voi detesta prostia si lipsa bunului simt!
Deci citatul "pasnic si neserios" a lui Horatiu, nu-l poti compara cu acuzatiile josnice pe care i le-ai adresat lui Dumitru!