@Lilith
Parerea mea este ca daca vrei cu adevarat sa intelegi si sa te apropii de crestinism,aceasta o vei face intelegand viata,sensul,misiunea si rolul pe care Iisus le-a reprezentat aici pe Pamant.
In rest,trebuie sa intelegi ca oamenii sunt de multe ori guvernati de teama,de orgolii,ca o practica religioasa nu semnifica musai si spiritualitate.
Desigur,uneori avem nevoie de informatii,de ghizi,insa experienta spirituala este unica pentru fiecare dintre noi,personala,este ceva ce se traieste la nivel de spirit,iar spiritul stie sa filtreze autenticul de fals.Da-i voie lui sa fie principalul tau ghid in aceasta calatorie interioara...
Fiecare are drumul sau aici,iar ceea ce doresti sa intelegi nu tine de domeniul rationalului,mintea galagioasa si neastamparata,hatisul gandurilor sunt de cele mai multe ori bariere in a ne lasa sa manifestam si sa percepem lumea si altfel,sa putem capata acea deschidere pe care ne-o dorim,sa ne dam voie sa traim si sa simtim cu adevarat,sa evoluam ca fiinte de lumina ce am fost creati.
Este o vorba care mie imi place mult :"Stop existing and start living!"
As putea adauga si: "Stop thinking (so much) and start feeling!" :)
Last edited by heaven; 23.05.2011 at 08:57:11.
|