Citat:
Īn prealabil postat de floricica
Deci incepem sa ne tutuim....poate intre timp v-ati amintit ca ne-am imprumutat lopatelele si galutesele la nisip?
Da, da , da....... ma gandeam ca dvs. intruniti toate conditiile pentru a lua prima piatra si a arunca. Aveti grija numa' sa nu se intoarca sa va loveasca drept in frunte.Ar fi pacat sa va loveasca drept in inteligenta, s-ar putea s-o pierdeti si sa deveniti ca mine.
Cu domnia voastra inchei aici dialogul. NU avem subiecte in comun de discutat. Iar pe Dumitru ajutati-l sa -L descopere pe Dumnezeu, i-ar fi mai de folos decat sa-i mangaiati orgoliile si sa-i sustineti tampeniile, mai ales ca habar nu aveti despre ce este vorba.
In speranta ca nu-mi veti purta ura pana la moarte, va doresc toate cele bune si un urcus duhovnicesc cat mai usor.
|
Eu nu respect un om care nu ma respecta.Chiar daca vorbeste abreviat cu "dvs." si crede ca asa denota respect, dincolo de cuvintele care arata cu totul altceva...
Cat despre Dumitru, desigur ca ar fi mai bine sa lasi indicatiile si sa iei aminte la ce spune!!!
In speranta ca nu te vei ofili inainte de vreme, iti doresc SINCER, tot ce-i mai bun!
PS- daca te intreaba cineva, sa stii ca poti respecta un om enorm de mult si daca il tutuiesti!!!