Citat:
În prealabil postat de Lilith23
(eu aveam 18 ani, iar sotul meu 20 cand am avut primul copil), am avut locuri de munca nu foarte solicitante, care sa ne permita sa ne petrecem timpul impreuna, asa cum orice familie ar trebui sa faca. Intre timp, eu am mai gasit o sursa de venit, cu un orar flexibil, care imi permite si mie sa fiu acasa cu copiii mei. Iar acum, la 21 de ani, am doi copii sanatosi si frumosi si impreuna cu sotul meu, avem un trai cel putin decent si putem sa le oferim copiior tot ce au nevoie, atat dpdv material cat si moral.
Ceea ce vreau sa spun e ca daca atunci nu as fi luat decizia de a merge la munca si de a'mi lasa fetita cu sotul, poate nu am fi acum unde suntem. E un adevar crud si cunoscut de toata lumea faptul ca parintii adolescenti rar reusesc sa se descurce si sa isi creasca copiii, oferindu'le un trai indestulat.
|
Vă felicit pentru curajul pe care l-ați avut să vă formați familia la această vârstă. Mi se pare vârsta ideală, în pofida greutăților. Cred că familiile ar fi mult mai sănătoase și mai unite dacă s-ar forma la această vârstă.