Citat:
În prealabil postat de Melissa
In afara de faptul ca suferi de "scenarita" si iti inchipui tot felul de agresiuni virtuale, inca nu ti-ai dat seama ca doar administratorul poate sterge postari?
Vad ca toata ziua sapi prin forum..:-))Deci care-i problema floricico?Daca un user ( in acest caz ieromonahul Haralambos) cere ajutor pentru a putea sterge un mesaj postat din greseala de doua ori, si eu stiam sa fac asta, ce trebuia sa fac? Sa tac, sa nu-l ajut, ca sa fii tu multumita??
In mintea stramba, si lucrul drept se stramba!
|
Gata, gata, am inteles! Nu poti rabda o nedreptate fie ea cat de mica. Pai............in acest caz nu esti in masura sa-mi dai nici cel mai mic sfat la ce sa iau aminte si la ce nu.
Si fiindca tot sunt vinovata, TE ROG DIN SUFLET SA MA IERTI ca te-am acuzat pe nedrept.
Sigur ca "am sapat" prin forum, de ce, e interzis ca sa te convingi cu cine ai de a face?
Sunt o multime de useri care dau dovada de "har, smerenie si jertfa de sine" cum spune MariS parca, nu?
Si cum spuneam ...In speranta ca nu-mi vei purta ura pana la moarte, iti doresc toate cele bune si un urcus duhovnicesc cat mai usor.