View Single Post
Vechi 23.05.2011, 16:16:33
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Te rog nu o lua ca pe o insultă sau ca pe o ironie, dar poți, te rog să îmi scrii sau să mă trimiți la pasajul din biblie care interzice intrarea în biserică a cuiva, sub anumite condiții? Studiasem Biblia acu' ceva timp, dar nu îmi amintesc un astfel de amănunt. Poate e puțin off-topic, pentru că, sincer, nu mă interesează în mod deosebit soarta homosexualilor în raport cu biserica, ca instituție. E doar așa, pentru curiozitatea mea personală. Dacă nu ți-e cu supărare.
In frantura de fraza urmatoare,
,,si chiar sa-i gaseasca o cale de intrare pana si in biserica, daca se poate.'', cuvantul ,,intrare'' are sens figurat.

Anormalitatea (homosexualitatea) daca ar fi recunoscuta ca normalitate, ar insemna sa beneficieze de servicii religioase corespunzatoare. Dar atunci in ce s-ar transforma Biserica lui Hristos? Nu, fratilor, nu e de joaca. Pai, maine-poimaine ne trezim ca-i obliga pe preotii nostri sa-i mai si cunune religios pe homosexuali!

Uraciunea pustiirii sa stea la locul ei si sa nu vina in bisericile noastre. Iar noi sa avem trezvie, caci vom da raspuns pentru fiecare sminteala pe care o semanam sau o acceptam.
Reply With Quote