Citat:
În prealabil postat de Radianta
Stii..e o diferenta intre a fi credincios si a fi fanatic. Una e sa-ti aperi religia cu argumente de ordin logic si alta e sa te faci ca nu intelegi intrebarea. Consider ca este o mare diferenta intre invataturile lui Iisus si cultul mortilor pe care il propovaduiesc unii pe acest forum sub masca ortodoxiei (tu s-ar putea chiar sa crezi ca esti un bun crestin ortodox).
Ca fapt divers eu sunt din Maglavit si am avut privilegiul sa-l cunosc pe Petrache Lupu, si am petrecut foarte mult timp in preajma oamenilor bisericii (si buni si rai ca tot omul) asa ca te rog nu-mi mai pune la indolaia religia. Eu incerc sa o apar aducand argumente logice.
|
Tu nu aperi crestinismul ci ataci crestinii. Asa ai invatat de la Iisus? ma indoiesc.
Acum si pe langa Iisus erau tot felul de pacatosi. Unii sau facut buni altii nu.
Ti-am mai spus fii ce vrei si crezi ce vrei, fiecare e liber. Asta este dovada ca nu sunt fanatica. Esti libera sa gandesti cum ai chef.
Atata timp cat nu marturisesti simbolul credintei ortodoxe si nu recunosti deschis ca te insemnezi cu sfanta cruce pot sa ma indoiesc ca esti ortodoxa. Sunt libera sa ma indoiesc.
Dar repet: fii ce vrei si fa ce vrei nimeni nu te obliga la nimic. Nici eu.
Uite, nu imi raspunde la intrebarea asta cu insemnarea cu sfanta cruce. e treaba ta.