View Single Post
Vechi 23.05.2011, 18:51:06
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Spun și eu... retoric

Are sens să dialoghezi cu un om care-i tratează pe toți din jurul său ca elemente ale unei turme? (Citatele nu sunt niciodată evidențiate prin trimitere la nickname, toți sunt o "apă și un pământ") Și pentru el, membrii turmei sunt capabili, totuși, de dialog și dezbatere prin raportare la turmă și nu la persoană, iar, pentru asta, s-a afișat stimabilul el, un individ arogant și îngâmfat, să lămurească problemele. (Din ciclul: "Ei de', eu nu pomenesc niciodată cu cine discut lasă-i pe ei să descifreze din amalgamul părerilor mele bazate pe o realitate obiectivă minus experiențe subiective la cine mă refer și cine sunt eu și ce poate mintea mea de dumnezeu ancorat într-o existență umplută artificial de creștini care nu pot să priceapă măreția minții mele născută din ploaia de meteoriți și supa primordială și mai târziu dinozauri și brontozauri și ... paralogisme de doi bani"). Precizare la ultima afirmație "paralogisme de doi bani": Nu-l consider capabil de sofisme, pentru asta trebuie filosofie (logică).

Tot ce am spus se numește atac la persoană! (Trebuie să fiu banat?) Oricum el este prea deștept pentru existență în general și existența umană în particular. Nu face, oare, parte stimabilul din clubul orienilor "star gate"? Nu e cumva vreo energie pură desemnată, accidental, într-un corp uman, să conducă spre iluminare și înălțare, într-un nivel existențial superior, turma umană, rămasă, încă aproape, de surorile stimabilului, maimuțele?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote