Citat:
În prealabil postat de konijiro
Pana una alta, ia arunca o privire la postul tau precedent de pe acest thread, acolo unde m-ai citat cand am scris despre Eliade. La mine pe ecran nu apare numele meu alaturi de citat. La tine apare?
|
La mine nu apare, fiindcă a fost (în mod conștient) șters numele tău ca reacție la atitudinea ta, considerată voluntară.
Cum se face? Dacă vrei să răspunzi mai multor persoane, deodată, în același mesaj, ai o soluție: deschizi un procesor de text (Microsoft Word, Open Office, Star Office, Pages etc., nu știu ce procesor de text ai pe calculatorul tău), dai Quote la fiecare dintre mesaje și copy-paste în pagina deschisă și după fiecare mesaj copiat, îți expui părerea / opinia; după care apeși simultan Ctrl și A, se va selecta tot textul (citate și adăugiri deopotrivă), apoi, Ctrl și C, dai clic pe Post reply și Ctrl + V. Și "răspunde la mesaj" / submit... Întrebări?
Mai sunt alte soluții, dar profesorul de TIC din mine vrea să nu se angajeze prea mult la ora asta...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Last edited by I.Calin; 23.05.2011 at 19:09:22.
|