View Single Post
Vechi 23.05.2011, 20:47:07
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Ma intrebi personal sau in numele celor care te-au etichetat asa?
Notiunea "fata rea" este in zilele noastre o eticheta,o caracteristica a personalitatii,un nume generic dat oricui nu se incadreaza in respectarea traditiilor,normelor religioase,reguli impuse de parinti,societate,scoala etc
Nu trebuie sa pozezi in victima ca ai fost numita"fata rea",nu mai are conotatia negativa din trecut,inlocuieste-o cu"rebela".

Importanta este experienta in urma acelei sarcini...te simteai pregatita pt ce va urma,ti-ai asumat in totalitate actele?Regreti?Te invinovatesti?
(intrebarile nu sunt pt mine :)

Nu pozez în victimă. Din fericire pentru mine, am ajuns la nivelul de maturitate în care părerile celor care mă jignesc reprezintă pentru mine o nulitate. Da, ai dreptate. E un "nume generic". Dar nu mi se pare normal să punem eticheta de "fată rea" sau "om rău" cuiva care a făcut un lucru care nouă ni se pare imoral. Poate să nu fie deloc imoral, fiecare vede lucrurile diferit. Până la urmă, ce drept avem noi, ca simpli muritori, să emitem judecăți asupra altor oameni, simpli muritori ca și noi? De ce să îi încadrăm în tipologii și să le dăm un "nume generic"?
Reply With Quote