Citat:
În prealabil postat de Lilith23
Nu pozez în victimă. Din fericire pentru mine, am ajuns la nivelul de maturitate în care părerile celor care mă jignesc reprezintă pentru mine o nulitate. Da, ai dreptate. E un "nume generic". Dar nu mi se pare normal să punem eticheta de "fată rea" sau "om rău" cuiva care a făcut un lucru care nouă ni se pare imoral. Poate să nu fie deloc imoral, fiecare vede lucrurile diferit. Până la urmă, ce drept avem noi, ca simpli muritori, să emitem judecăți asupra altor oameni, simpli muritori ca și noi? De ce să îi încadrăm în tipologii și să le dăm un "nume generic"?
|
Pt ca asta este meseria societatii,sa faca asocieri,comparatii,sa emita pareri(cunoscuta in trecut ca si "gura lumii")
Religia ortodoxa propaga aceasta toleranta fara de semeni,de care vb :)
(insa toleranta este vis-a-vis de persoane,nu de faptele incriminate)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|