View Single Post
Vechi 23.05.2011, 21:29:57
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Într-un topic anterior, discutam aprins cu câțiva membri ai acestui forum care par să creadă ca a fi ateu e egal cu a fi rău, crud și nemilos. Voi ce credeți?
,,Noua insa Dumnezeu ni le-a descoperit prin Duhul Sau. Caci Duhul cerceteaza totul, chiar si lucrurile adanci ale lui Dumnezeu." (I Corinteni 2:10) ,,Dintru adancuri am strigat catre Tine; Doamne! Doamne, auzi glasul meu!" (Psalmul 130:1)

Cu privire la atei:categoric nu este adevarat din punctul meu de vedere.Pot sa nu fiu de acord cu ei la nivelul convingerilor dar asta nu trebuie sa ne impiedice sa ne comportam asa cum trebuie.Intr-o zi toti vom afla adevarul.Am cunoscut suficient de multi, meserii variate, care aveau o viata normala,nu faceau rau nimanui, ba chiar aveau un comportament mult mai sincer si drept decat multi ,,credinciosi", aveau familii ca noi toti,iubeau copii,erau oameni veseli sau buni prieteni.Nu toti sunt interesati de negarea obsesiva a divinitatii,am cunoscut cazuri in care nici macar nu erau interesati de o discutie pe tema asta.Pur si simplu nu ii interesa.Este alegerea lor,daca tot se invoca asa des liberul arbitru.

In partea opusa sunt suficiente exemple de personaje,de-a lungul istoriei,care desi si-au proclamat credinta in Dumnezeu erau niste bestii sau psihopati.Ce parere are Cel de Sus despre atei nu ma pot pronunta eu decat din perspectiva biblica dar stie EL mai bine cum sa-l judece pe fiecare.Am avut colegi atei(sau din alte religii) si nu am avut nici o problema cu ei,ne respectam fiecare convingerile si ne vedeam de treaba pe care o aveam de facut.Cel putin pe lumea asta este un loc sub soare pentru toti cat timp nu faci rau celui de langa tine si apoi Dumnezeu cu judecata.

Last edited by Scotland The Brave; 23.05.2011 at 22:29:12.
Reply With Quote