Subiect: HOROSCOPUL !
View Single Post
Vechi 22.07.2007, 01:34:50
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de irina-elena
eu nu pun baza pe previziunile din horoscop, sa stiti ca pentru cei care-i dau crezare se poate intampla asa cum li se spune datorita unui fenomen psihologic numit ,,profetia care se autoimplineste" sau in alti termeni: ,,programare pe succes/ pe esec".
dar mi se pare ciudat ca trasaturile nativilor din fiecare zodie, asa cum le insaileaza horoscoapele, chiar se potrivesc persoanelor pe care le cunosc, inclusiv mie. e oare o greseala sa cred asta? de exemplu, ca racul e prietenos, sociabil, ca pestii sunt inconstanti, sesibili, cu capul in nori, chestii din acestea generale, incat e ca o joaca sa vezi daca te incadrezi in tiparul general, asa cum faci cand incerci sa te incadrezi in unul din cele 4 tipuri de temperamente.
Chestea cu potrivirea este relativa. Sint elemente care sint comune tuturor sau elemente care se "adeveresc" prin coincidenta . Psihologia este cred mult mai credibila decit astrologia. Cele 4 tipuri temperamentale sint cele mai apropiate de adevar. Horoscopul nu face pina la urma urmei decit sa-l duca pe om cu gandul obsesiv la ziua de maine , de poimaine sau de peste un an. Il sminteste, il dezorienteaza si oare ce vrajmas si-ar dori acest lucru ? Il cunoastem cu totii si nu vreau sa-i pronunt numele pentru a nu incarca negativ forumul. Il stim si trebuie prin rugaciune sa-i slabim puterea lui marsava indreptata impotriva creatiei Lui Dumnezeu , adica : OMUL.
Reply With Quote