View Single Post
Vechi 24.05.2011, 18:42:02
vintage
Guest

Implicit Draga Laura

Laura, ai primit deja niste raspunsuri, de fapt, doua feluri dinstincte de raspunsuri care ar putea fi solutii la problemele tale.
Prima solutie il include si pe Dumnezeu, a doua il ignora. Tu, ai acum de ales. Toti userii, si cei credinciosi si cei necredinciosi ti-au dat solutiile ideale conform credintei sau filozofiei lor. Toti au tratat cu seriozitate problema ta si ceea ce te-au sfatuit este exact ceea ce ar fi facut si ei intr-o situatie similara. Numai ca, in timp ce sfatul crestinilor care te trimit la Dumnezeu, la Biserica, la preot inainte de a face altceva, este solutia care nu pune conditii. Adica, indiferent de temperamentul tau, de inteligenta sau de banii pe care-i ai obtii linistea si pacea care-ti lipseste, obtii un anumit fel de rezolvare a problemelor tale.
Pe cand sfatul celor fara Dumnezeu, chiar daca ar avea solutii la necazul tau, acesta implica o multime de conditii. De ex : ti se spune, pe scurt, sa pleci de acasa, sa-i lasi pe ai tai sa-si rezolve problemele. Sa-ti vezi de viata ta sa te descurci pe cont propriu si apoi sa refaci sau nu relatia cu ai tai...
Ca sa faci acest lucru, iti trbuiesc bani, o alta locuinta, relatii si mai ales mare grija cu cine te imprietenesti, de la cine ceri sfaturi, cine iti da sfaturi. Ai nevoie de o multime de timp caci tu va trebui sa le faci pe toate : mancare, spalat rufe, curatenie, invatat, distractie, etc. Si timpul nu se dilata. Eu nu zic ca nu se poate, nu, dar este teribil de greu. N-as vrea sa vezi cat e de greu. Eu zic sa ai grija, daca alegi acest fel de solutie... In lume sunt fel de fel de oameni cu fel de fel de intentii si tu ai putea fi o prada usoara pentru inselatori. Sau, poate ai o bunica sau o ruda apropiata la care sa apelezi si care sa te ajute. Tu trebuie sa ai un ocrotitor, un sfatuitor matur, cinstit si responsabil.
Eu zic asa, inainte de a face orice, mergi la un preot (un binecredincios de pe forum te va indruma cu siguranta), ca ce te costa ? Incearca. Citeste in fiecare zi Paraclisul Maicii Domnului, in fata icoanei ei, ca nu-i greu. Mai rabda-i un pic pe parinti fara sa-i certi sau sa le reprosezi ceva, si ai sa vezi ca nu va fi rau.... Cumva, intr-un fel, te va ajuta Dumnezeu. Dar ai grija, nu parasi casuta ta, familia, nu te arunca in lume, caci fara un Pastor esti la cheremul lupilor. Ai grija si sa fi cuminte !
Ne vom ruga cu totii pentru tine, fetita mea !
Reply With Quote