View Single Post
Vechi 24.05.2011, 22:53:25
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Interesante si folositoare materialele postate de tine, Anna. Si eu sunt de parere ca TV-ul este cu totul nociv. Prima paguba este ca TV-ul a luat cartile din mana copiilor... si a adultilor. De celelalte neajunsuri, nu mai vorbesc...
Copii mei nu stau in fata tv-ului.... ci a calculatorului (aceesi Marie, cu alta palarie...). Dar cand erau mici, pe vremea lui Ceausescu, nu prea aveau la ce se uita, asa ca distractia erau cartile. Si au ramas fideli, totusi cartilor...
Nici eu nu sunt "fan" tv. Doar buletinu meteo il urmaresc.
In concluzie, ma alatur tie si tuturor inamicilor tv-ului
Multumesc pt articole, inca odata!
Copiii mei nu privesc tv, dar am alta problema: jocuri video. Desi copilul este foarte limitat: are voie sa joace doar in weekend si cu conditia sa faca mai mult timp teme (matematica, lectura etc..), doar daca este prea urat afara pt a merge in parc.., mi-a spus lucruri care m-au speriat.
De ex.: "am trei feluri de vize: vise frumoase, vise urate si vise wii" (wii=consola lui de jocuri). Deci el viseaza lumea virtuala a jocurilor video, atat de mult s-a obisnuit cu ea.
Sau.. "ce frumoasa este floarea aceasta! Seamana cu una din galaxiile mario!" (adica ceva din jocuri)
etc..
Si de mai multe ori a comparat lucruri din realitate cu cele din lumea virtuala.. ma face sa-mi pun problema care este adevaratul lui reper: realul sau imaginarul?
Reply With Quote