View Single Post
Vechi 25.05.2011, 13:23:18
Adriana-Simona's Avatar
Adriana-Simona Adriana-Simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Smile

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Dragi useri de pe forum, poate o sa ma judecati pentru cele scrise, dar voi sunteti ultima mea speranta. Eu iubesc o fata, care a fost ratiunea mea de a trai. Ea ma iubea mai mult decat imi puteam imagina. Dupa cateva greseli ale mele, ne-am desparitit. Vroiam sa-i rog pe cei mai avansati in materie de rugaciuni, sa-mi intinda o mana de ajutor, prin cateva rugaciuni care sa ma ajute sa-i recastig dragostea. Sau poate un sfant care sa ma ajute si sa ma indrepte spre inima ei. Va multumesc anticipat. Doamne ajuta. . .
Incearca sa mergi la un duhovnic bun si sa incerci sa iti schimbi viata, in bine, evident. Ce ajuta mult sunt rugaciunile catre Maica Domnului si catre ingerul Rafail (se spune ca e protectorul casatoriei si al dragostei).
Ajuta si pomenirea la Maslu, la Liturghie, cu conditia sa fie in inima ta dorinta de fi mai bun si de a o face fericita pe acea fata.
Daca inima ta e deschisa si sincera atunci rezultatele pozitive nu vor intarzia sa apara.