Citat:
În prealabil postat de LaReine
"La aflarea vestii casatoriei (odata cu trecutul lui - greseala mea) mama a inceput sa se dea de ceasul mortii si sa spuna diverse."
Deci mai intai mergi la mami si ii spui :"ma casatoresc si viitorul meu sot e fost puscarias cu copil si parasit de nevasta" si dupa vi pe forum si spui: "Ajutor. Mama se opune casatoriei. Nu poate ierta trecutul sotului meu".
|
Corect, asa a fost. Tocmai de aia ziceam " greseala mea". Am gresit foarte tare aici, poate si in alte locuri........., dar chiar nu merit sa fiu iubita asa cum sunt eu: ca din topor uneori, lipsa diplomatie si gura sloboda? Deobicei o dau in bara cu sinceritatea mea si cu dorinta de a spune tot. Toata lumea m-a intrebat de ce le-am zis adevarul. Eu asa am considerat ca trebuie sa intre in familie: sincer si sa se stie tot. Alta greseala tactica a fost ca eu am insistat sa zica el nu eu. Alta greseala ca nu le-am zis mai devreme. Aici eu am gandit sa se obisnuiasca prima data cu el si dupa aia sa le spun, dar de fiecare data cand am mers acasa la ai mei era casa plina....................Sunt multe greseli ale mele, chiar foarte multe......