View Single Post
Vechi 25.05.2011, 18:17:16
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
La tine orice cuvant al Sfintilor Parinti nu e un raspuns bun. Si e normal, ca doar nu ii apreciezi. Unii sunt mai invatati decat invatatii. Nu e suficent de bun pentru ca nu iti satisface egoul. Ia sa iti fi scarpinat un pic mandria si sa vezi ce bun era.
Apreciez orice raspuns argumentat. Si nu, un raspuns gen: "pune mana si citeste cartea X scrisa de Y" nu e un raspuns argumentat.

Citat:
Nu, tu ai tupeu pentru altceva. Te-ai bagat, ca cineva a zis: mai, asta a mai plecat o data din cauza ateilor , ia baga-te si acum sa plece iara. Dar ati gresit in logica infailibila, ca daca am iesit odata de pe acest forum, nu pentru voi ateii am iesit ci pentru altii cu masca de ortodox ca m-au scarbit.
Ah, m-ai prins. Tocmai eram pe cale sa creez un site, sa cheltui cel putin 2000 de euro/luna pe reclame, ca sa atrag pe toti ateii dispusi sa se contreze cu tine, ca sa te facem sa pleci de pe un forum... ortodox.

Serios acum, suferi de mania persecutiei? Te crezi centrul atentiei tuturor? Asta in timp ce esti un model de smerenie, bineinteles.

Citat:
Pline de bun simt si educatie.
Iar folosesti cuvinte pe care nu le intelegi?

Citat:
Daca am spus: piei drace de aici, acum cateva luni cand am avut discutii noi doi nu m-am referit la tine ci la dracul care iti da tarcoale. Acum ca tu te identifici cu el este o alta problema. Si logic daca nu exista Dumnezeu nu exista nici drac atunci nu stiu de ce te ofuschezi?
Siiiiigur ca da. Nu vorbeai cu mine, ci cu dracul din tastatura. Si desi tonul a fost departe de a contine bun simt, sau vreun semn de educatie (ca tot iti plac cuvintele astea), sunt convins ca respectivele cuvinte au venit din dragostea crestina pe care o porti tuturor, nu?

Citat:
Rastalmacesti si despici chiar si ce spun Sfintii Parinti darmite pe mine, care ce sunt eu. Dai bataie inaite, tot inainte ca rusii, nu te opri. E vorba de context , de atitudinea fata de interlocutor, de modul de dialg, sunt multe, nu neaparat exact o fraza anume, poate fi si o idee, dar tu stii asta foarte bine dar faci pe nestiutorul.
Am inteles. Rastalamacesc atat de des, de mult si de complex, incat dupa enshpe pagini de discutii cu mine nu poti sa aduci un singur exemplu. Asta pe un forum unde e foarte usor sa dai copy/paste ca sa aduci un citat.
Imi rezerv dreptul sa cred ca nici nu stii ce inseamna "a rastalmaci". Adauga-la la lista de studiu, te rog.

Citat:
De ce sa consum energie si cuvinte in van? Doar ca sa purtam un dialog? Chiar te rog considera ca noi doi nu avem ce discuta, ca nu ne intelegem pur si simplu, eu sunt ortodoxa convinsa, tu esti ateu convins, suntem diametral opusi. Deci, du-te tu linistit la threadurile tale de stiinta si SF si lasa-ma pe mine in pace la threadurile de credinta ortodoxa. Iti cer prea mult?
Pai cine te-a pus sa intri intr-o discutie cu mine? Nu e prima data cand zici ca nu mai ai ce discuta cu mine, ca sunt posedat, sarpe, ateu, si alte chestii indezirabile. A venit eu acasa la tine si ti-am pus drujba pe incheietura si te-am silit sa imi raspunzi tot mie, pe forum?

In caz ca nu ai observat, nu am intrat pe un thread deschis de tine, de data asta, dar tu crezi ca tot cu tine am treaba. Din nou, suferi de mania persecutiei.

Citat:
A.... am uitat , ai treaba de facut aici. Si asta din prea multa onestitate, fata de stiii tu cine!!!!!!
Evident. Joc la mai multe capete. Sunt angajat in acelasi timp de masoni, de evrei, de diavol si de yoghini. Scopul vietii mele este sa te fac pe tine sa pleci de pe forumul ortodox. Dar asta imi e doar meseria, pentru ca daca ai pleca cu adevarat, personal, sincer iti spun, viata mea ar fi mult mai goala...

Citat:
Sa nu vii cu teoria, pai da nu ai argumente si de aceea nu raspunzi.
Nu e o teorie, e un fapt. Observat chiar si de colegii tai ortodocsi. De ce crezi ca se face atat de liniste in jurul tau cand te apuci sa scrii pe cate un thread, de ajungi sa discuti doar tu cu vreo doi atei sau agnostici?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.