View Single Post
Vechi 25.05.2011, 21:24:43
ioan_strainul
Guest

Arrow ce dorim

Citat:
Īn prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Nu ar fi mai bine, ca ar da faliment imediat, cu asemenea credinciosi ca noi. Cheltuielile sunt uriase, chiar si acum, cu finantare de la stat.

Dar hotarati-va: ori vreti gratis totul (de la un pomelnic pana la o nunta) ori vreti sa suportati cheltuielile de lumina, apa, gaz, gunoi, curatenie, salariile preotilor...? Sunt pareri care se bat cap in cap rau de tot.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++

Eu Sunt deacord ca sunt cheltuieli Insa nu cred ca daca se trateaza omul ca atare ca de la pastor de suflete la enorias si daca se trudeste In Duhul In care a fost Creata BISERICA atunci nu cred ca oameni nu vor sustine un salariu pentru preot Iar referiritor la Cantor si la epitrop si la ceilalti care ajuta la slujba eu cred ca cine face aceasta treaba pt. bani acela nu vine la biserica pentru slujirea si lauda lui Hristos ce vine pentru cIstig si acest cIstig Il capata de la oameni nu de la Dumnezeu .
Nu ma laud si sa nu Imi fie mie spre trufie si mIndrie ce spun dar eu sarmanul si pacatosul am sustinut cIt am putut la infintarea acestei parohi si am activat ca cantor cu glasul care mila dat Dumnezeu pIna ce sa gasit altul mai bun ca mine si pentru care ma bucur eu nu am glas prea bun dar am rIvna si am luptat si lupt cIt ma tin puterile .
aici nu sunt cheltuielile ca in grecia si nici nu se plateste taxa la statul spaniol est cu totul diferit de grecia .
La numa 60 de km de unde stau eu este o biserica ortodoxa In care slujesc SF. LITURGHIE doi Parinti unul Roman si altul Spaniol si se pot Intelege si vad ca nu este cearta pentru ca nu au lacomia in sInge slujesc cu toata RIvna si dragostea de DUMNEZEU, Dumnezeu sa Ii Intelepteasca si sai ajute sa poata sluji la olalta amin,
.