Citat:
În prealabil postat de Liviu33
Mie preotii barbosi nu-mi inspira incredere. (...)
Apoi am vazut ca sunt preoti carora barba le sta groaznic si ma intreb daca ei se uita in oglinda. (...)
Barba ar trebui sa fie o distinctie, sa fie semn al unor merite duhovnicesti!
|
Sa inteleg ca nici sfintii nu iti inspira incredere, ca doar toti au barba ?!
Cat despre cum le sta unor preoti cu barba... oare ei au ales cum sa le arate barba ?!
Cred ca ar trebui sa'L intrebi pe Domnul daca nu are oglinda, ca El a dat fiecaruia un alt fel de barba.
Daca barba ar trebui sa fie "semn al unor merite duhovnicesti", oare nu ar trebui sa ne radem cam toti (preoti si mireni) ?!
Privind la mine, da, pot spune ca de asta am doar cateva fire in barba. Sunt un caz unde s'ar aplica teoria ta.
Fratilor, pana nu vom intelege pentru ce traim, vom face totul ca pe intuneric.
In vreo cativa zeci de ani ne vom infatisa inaintea Domnului, iar atunci nu vom mai face pe "inteleptii".
Sa nu ne aratam mai intelepti decat Cel care tine toate in viata.
Daca putem hotara asupra barbii, sa hotaram si asupra intregii fapturi... ca doar prea le intelegem pe toate.
Se vad deja roadele "intelepciunii" noastre, ca am dat peste cap intregul pamant... si intregul trup.