View Single Post
Vechi 26.05.2011, 00:31:30
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Liviu33 Vezi mesajul
Biserica e facuta din oameni pentru oameni.
Nu, crestine! Biserica e facuta din oameni pentru Rai!

Citat:
În prealabil postat de Liviu33 Vezi mesajul
Oamenii se duc daca nu se face ceva
Intre noi fie vorba () asa s-a dus vorba prin targu' meu ca si eu sunt tot cam asa, iute spre actiune! Da' sa stii ca si aflarea virtutilor si insusirea lor este tot o actiune. Cine nu poate sa omoare un om? Orice prost cu un pistol o poate face intr-o clipa! Cine poate sa zideasca propria sa fiinta astfel incat aceasta sa devina Templu in care Duhul Sfant sa-si gaseasca odihna? Doar omul bland si intelept! Cat de usor este sa "sari la beregata" umbrelor pe care nestiinta si tineretea noastra duhovniceasca le arunca asupra noastra stii prea bine; cu asta esti indemnat (de catre cine?) sa te ocupi. Asta insa este vanare de vânt! Cat de greu este sa te privesti in oglinda constiintei tale cautand Lumina vei afla daca vei urma calea ascultarii prin iubire in Biserica. Insa daca vei cauta Lumina, o vei gasi! Apoi vei fi si tu lumină! Trebuie doar sa alegi! Intr-o zi vei intelege de la sine ca lupta fara "smerita cugetare" nu te duce spre lumina. Eu nu spun sa nu lupti, dar trebuie sa lupti dupa reguli si cu armele corecte. In Biserica lui Hristos toti crestinii sunt ostasi, pentru ca toti luptă. Dar mercenari sau freelanceri nu exista! Cu rabdare vei invata cum trebuie sa lupti nu cum sa devii inert. Vai de crestinul care nu mai luptă; dar mai vai de cel care luptă gresit!
Reply With Quote