Citat:
ba tu acuma chear te-ai suparat pe mine de ma iei cu apostrof si gramatici elementare, ca eu
nu ti-am scris in chirchiza sau in dialectul malgas ci ti-am scris in romineste si de esti istet precum vrei sa faci dovada atunci nu mai da cu apostroful mai gramaticule pricepisi?
|
M-ai inteles gresit. Nu iti judec abilitatile de exprimare in scris, atata doar ca pentru mine (ca si pentru altii, desigur) e foarte obositor sa incercam sa descifram ce vrei sa spui, avand in vedere ca nu ne e clar unde incepe si unde se termina o propozitie. Mai mult decat atat, e un risc destul de mare ca afirmatiile tale sa fie prost intelese.
Din moment ce oamenii dialogheaza cu tine pe aici, e clar ca isi asuma acest efort. Ce-ar fi sa faci su tu un efort, si sa folosesti majuscula si punctul?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|