View Single Post
Vechi 26.05.2011, 00:54:42
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Am auzit de oameni care să cheltuiască o avere cu onorariile la avocați. Am mai auzit de oameni care au sărăcit de cât au plătit ca să dea la doctori. Am mai auzit (frecvent !) de oameni aduși la sapă de lemn de dobânzile și spezele bancare. Dar, de cineva care să ajungă sărac fiindcă i-au cerut preoții taxă, eu nu am auzit.

Ceea ce am observat eu este că se plâng de scumpetea serviciilor religioase cei care nu prea dau pe la biserică. Aceștia nici taxă anuală nu plătesc, dar nici servicii nu vor să plătească. Dimpotrivă, cei care se străduiesc să țină poruncile lui Isus, țin și poruncile Bisericii și nu am auzit să se plângă cât de scumpă e viața de credincios: ei sunt bucuroși când pot să dea un ban și peste minimul care ar trebui, că banul dat la biserică este ban dat lui Cristos.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++
Bine puntat ca banul dat la biserica se da lui HRISTOS.
Insa Hristos nu ia cu forta nici nu fixeaza o taxa ca sa ne MINTUIASCA sau sa ne ierte, sau pentru tot binele cel revarsa peste noi, Insa pe noi ne caracterizeaza MIndria si lacomia si fala ca am facut sau am dres una si alta , Avem nevoie de Biserica , Insa Dumnezeu nu va locui In case zidite de mIna omeneasca El vrea sa locuiasca in ceia ce el a zidit si sfintit si Inzestrat In om pe care v la cinstit cu chipul cel Dumnezeiesc si a suflat in el suflare a duhului de viata purtator.
Ete calar ca spune Biblia ca acei ce slujesc altarului sa traiasca din jertfa adusa la altar, Insa acea jertfa trebuie sa fie adusa de buna voie si far de obligatie din constiinta curata.
Sa se inteleaga bine ca nu cu Sf. Biserica se lupta cineva , nu ce cu mentalitatea si trufia ce caracterizeaza pe uni care fac servici si care cred ca daca au facut o scoala au un servici si se pot folosi de el ca de or care altul.
Sa se Ia bine aminte ca Biserica si Sfintele slujbe nu au nimic de a face cu comportamentul LUMNESC al unora si al altora si nu va ramIne neplatit de Hristos truda sau jertfa , dar nici batjocora nu va ramIne, amin
S L A V I T sa fie D O M N U L AMIN

Last edited by ioan_strainul; 26.05.2011 at 00:59:50.
Reply With Quote