View Single Post
Vechi 26.05.2011, 07:13:02
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Fireste, nu ne aflam pe acelasi drum.
Doar ca eu sunt pe calea spre mantuire, iar tu pe o alee spre..... vei vedea la finalul aleii.

Apropo, ce se discuta aici?
de cand exista Dumnezeu?
Sa inteleg ca au venit ateii sa ne spuna de cand exista Dumnezeu ei care nu cred in Dumnezeu?
Sa inteleg ca au venit agnosticii sa ne spuna de cand exista Dumnezeu ei care sunt neutrii si zic nici da nici ba?
Mesajul acesta adresat lui Lilith eu l-am resimtit ca pe un pumn in burta.
M-a lasat fara suflare.

Foarte dureros sa citesc asa ceva de la cineva care declara pe aceeasi pagina "pe mine ma caracterizeaza mila de semen".

Dupa 100 mesaje (dar totusi putine am citit) am aflat urmatoarele: ca Lilith este o tanara de 23 ani maturizata prematur, care dupa o adolescenta zbuciumata a iesit la liman mult mai bine decat altii care nu au trecut prin experientele ei.

Si o intreb pe Mihaela Dobrin: CE FACEAI TU LA 23 ANI?
Erai cumva mamica a doi copii ? Ai avut curajul lui Lilith de a creste un copil de pe bancile liceului (cand avortul este sport national in Romania)?
Erai pe forum ortodox, cumva?

Cum de ai ajuns sa judeci cu atata usurinta un om si sa-l trimiti in iad?
Mie imi este rusine de postarea ta.
Si de altele de pe acest forum in care te impaunezi cu ortodoxia. Ortodoxia NU ai descoperit-o tu. Si poate ca nici nu o intelegi.

Credinta este un DAR.
Un dar pe care il face Dumnezeu celor care-L cauta neobosit si din toata inima.

Este un dar din dragoste.
(Si daca nu ai dragoste, apoi nici invatatura ortodoxa nu poti da altora. Ca sunt la pachet impreuna).