Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Domnule V,
Ești talentat, asta e clar. Ce meserie ți-ai ales, te folosești aceste inspirații în mod creativ?
|
Păi am avut proasta inspirație în copilărie ca să-mi placă să fiu ghibiț, și am ajuns dătător cu părerea ca să sfârșesc în a băga de vină la orișice, deci nu e cineștie ce meseria mea... iar oamenii m-au crezut și m-au luat de deștept, și m-au plătit pentru tot felul de speculații... ca un fel de oportunist ce întrevede oportunități în relații de afaceri... și deși le-am explicat că nu e nimic de capul meu, ei m-au crezut și m-au flatat și m-au măgulit prin sfiala lor firească și prin delicatețea lor, neștiind că au de-aface cu un măgar, defapt nu un măgar propriuzis ci cu un purcelaș spălat care s-a înfrățit cu câinele vărsător și care aceștia înhăitându-se apoi cu norul fără apă, cu scaiul și cu spinul au plecat în gLumea largă la tras cu ochiulhul ca să facă avere în ascuns și s-o ție în ascuns până la noua ordine mondială, când cu ea o să-mi cumpăr ceva gen aberica sau asia.
Deci vezi dumneata ce fel de talent creativ am? Născocesc un fel de creiatină superstițioasă și cu ea sper eu să dau gata plictisul ca să nu mă înghită abisul, deci plictisul și monotonia care îngroapă România.
Ca la final să dau întotdeauna concluziuniunea celebră în stil de cugetare zânzen ca să se liniștească zânzenia:
Oare casa romanului Corneliu nu era plină de idoli? De ce și pentru ce atunci a primit și el pe Duhul Sfânt?
Fiți siguri că nu pentru faptul că purcelașul spălat s-a întors la beciul lui pocirlos și nici câinele vărsător la ciolanul lui sau norul la lipsa apei sau scaiul la țepi sau spinul la învârtelile lui... deci cu siguranță nu pentru asta.
Superstițiile nu te ajută la nimic, decât să te flatezi că din pricina ta... a mai căzut o stea.
Apropo, știați că clubul Steaua a fost fondat de generalii regelui Mihai? În timp a ajuns pe mâinile a tot felul de pătimași foarte tari la cerbicea învârtoșărilor...