View Single Post
Vechi 26.05.2011, 15:03:39
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Nu ai habar prin ce am trecut eu, nu ai habar ce inseamna suferinta adevarata.
(...)
Tu din postura de mare doamna de sotie de medic cu masina argintie cu care sa mergi la biserica acolo prin strainatati si care reuseste sa isi resfete copilul cu orice vrea el nu poti sa judeci si sa intelegi suferinta nimanui. Dar te impaunezi cu dragoste si zambete false.
Uite cum țâșnești invidie ! Si uite cum judeci! Si uite cum jignesti ! Si uite cum pui tu eticheta unui om, care poate a suferit mai mult ca tine! Stii tu viata Annei?

Ce te doare pe tine capul, de statutul social prezent, al Annei?Ori ai impresia ca pe lumea aceasta nu se sufera decat de foame?De unde stii tu ca pe Anna o doare-n basca de lumea din jurul ei? Te-ai gandit vreodata ca Anna, se simte vinovata ca ea are si cel care doarme in strada pe ziare, n-are?? Stii tu de cate ori a plans Anna, vazand pe cineva in suferinta? Cum poti afirma CA EA NU INTELEGE suferinta nimanui?

Cu atat mai mult e Anna de apreciat, daca a avut o viata usoara si fericita mereu. Ca e AICI. ORTODOXA! De buna voie si nesilita de imprejurari! Pentru ca atunci cand o iei peste bot la foc automat si dormi cu capul pe pragul de jos, de atatea lovituri ale soartei, E LA INDEMANA SA IL CAUTI PE DUMNEZEU.Pentru ca realizezi ca E UNICA TA SALVARE.Doar asta ti-a mai ramas. SPERANTA CA EL EXISTA SI TE SALVEAZA!
Mie imi pare rau ca ai trait asemenea experiente grele, dar gandeste-te ca asa cum spui, sunt altii, mai napastuiti decat ai fost tu. Tot ce conteaza, este ca aceste experiente sa nu te marcheze negativ, ci dimpotriva, sa te faca buna ca painea calda! Nu sa ramai "intepata" si cu senzatia ca datorita suferintelor pe care le-ai trait, NUMAI TU STII UNDE-I NORDUL!

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Imi pare rau de firea ta dusmanoasa eu nu sunt asa
Ti se pare ca e dusmanoasa. Nu ai dreptate. Ia fa tu o proba si intampin-o tu sincer ( nu de ochii lumii, ca te simte!!! ), cu o placinta calda si gustoasa si vezi daca iti da cu ea peste ochi sau o imparte si o mananca cu tine??