View Single Post
Vechi 26.05.2011, 15:52:45
ioan_strainul
Guest

Implicit @ Pr.Gheorghe

Iartama Parinte ca intervin si eu desi ar fi mai bine sa tac pt. ca vorbele le dce vIntul si asa cum nu se vede de unde vine si incotro se indreapta vintul asa nu sa vede nimic Infaptuit din ceia ce spun eu si alti .
Eu recunosc ca este greu sa slujesti Intro parohie si neajunsurile sunt multe (lumeste vorbind) ca duhovniceste Dumnezeu ne stie si ne cunoaste pe toti, El cunoaste toate cele care noi nu le aratam ca sa fie vazute din diferite motive care vrInd sau ne vrInd la vremea hotarIta de Dumnezeu vor fi scoase la lumina .
Parinte sa nu ma Intelegi gresit dar eu am o nelamurire care nu o pot intelege , dela inceputurile crestinismului a fost o singura Biserica , iar cu scurgerea timpului sau rupt cIte putini cIte putini si asa au rasarit aceste lastare salbatice care tind sa sufoce vita tulpina din care iau viata pentru ca or cIt ar nega ei radacina o au tot In Sf. Biserica.
Atunci eu Intreb ca un nestiutor si spun cu sufletul curat lipsit de duhul mIndriei si al trufiei care o fi fost motivul ruperi sau a neascultari , or fi numai acesti sarmani far de minte sau avem o problema si de alta natura .
Parinte eu cred ca pricina potigniri si a rataciri acestora ar trebui sa o recunoastem ca parte si a noastra a celor din Sf. Biserica Ortodoxa si sa nu osIndim numai pe cei osinditi si perduti.

S L A V I T sa fie D O M N U L HRISTOS in veacul veacului amin amin amin

Nu numai cu pIine se satura omul ce cu or ce cuvInt iesit din gua Lui Dumnezeu
Reply With Quote