View Single Post
  #73  
Vechi 27.05.2011, 00:26:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Mesaje: 32.376
Implicit Bine ai venit pe forum , Ela !

Citat:
În prealabil postat de ela2011 Vezi mesajul
Ma alatur si eu acestui forum in dorinta de a va povesti despre minunata prezenta a Sfantului Nectarie in viata mea.
Povestea mea trista a inceput acum 3 ani, la varsta de 28 de ani cand am fost diagnosticata cu cancer de san in urma unui control la Institutul Oncologic Fundeni din Bucuresti. Nu va pot descrie ce sentimente am trait in acea perioada , am simtit furie, dezanadejde, frica, durere, disperare, neacceptare. .. Aveam doar 2 luni de cand implinisem 28 de ani si in urma cu 2 saptamani primisem viza de emigrare pentru Canada. Avusesem atatea vise …. Din cauza bolii, incepusem sa ma intreb daca merita sa mai plec din Romania … Mult timp am refuzat acest diagnostic, am plans si m-am chinuit cu diverse tratamente. Am facut chimioterapie, radioterapie, tratamente naturiste, imunoterapie iar in prezent continui cu hormonoterie . Intr-o buna zi, mama mi-a vorbit despre Sfantul Nectarie si am hotarat sa mergem la manastirea Radu Voda care ii poarta si hramul. Era dimineata, am intrat umili in biserica. Nu va pot descrie cata apasare am simtit acolo, o liniste imensa, o stare de bine …. Am inceput dintr-o data sa plang si sa plang si sa plang, iar lacrimile nu mi se mai opreau. Am simtit acolo multa caldura si alinare. Am citit apoi despre minunile Sfantului Nectarie si m-am rugat si eu sa ma faca bine si sa imi continui viata alaturi de cei dragi. Am continuat tratamentele, iar in paralel am reluat serviciul cu pauze lunare. De cate ori aveam ocazia, mergeam la moastele Sfantului Nectarie de la manastirea Radu Voda. M-am rugat mult la acest Sfant care m-a ocrotit in permanenta. Sfantul Nectarie m-a ascultat si m-a ajutat sa inving aceasta boala crunta. Am plecat intr-un final spre Canada in cautarea unei vieti mai linistite, mai bune, departe de rautatile din Romania. Sfantul Nectarie m-a protejat la fiecare pas in noua mea viata si m-a ajutat in cele mai grele momente. Aici, am reusit sa ma inregistrez imediat la un medic oncolog foarte bun, mi-am continuat tratamentele fara intrerupere, mi-am gasit un serviciu bun in plina criza economica, in prezent merg la facultate, visez si sunt mai increzatoare. Simt ca Sfantul ma ocroteste, m-a ajutat de fiecare data cand m-am rugat lui, mi-a alinat durerea si mi-a redat linistea sufleteasca. Pe mine m-a ajutat la examene, pe prietenul meu l-a ajutat sa isi gaseasca serviciu si sa trecem cu bine de cateva momente grele din ultima perioada.
Anul trecut au fost aduse moastele Sfantului Nectarie la Montreal, foarte multa lume a fost prezenta, romani, greci si alte natii, cu totii ne-am unit si l-am primit pe Sf Nectarie in suflet, multa lume il iubeste pe sfantul Nectarie, aici, in Romania si in lume.
Rugati-va la Sfantul Nectarie si el va va ajuta.
Mulțumim pentru povestioara ta , și ne bucurăm să auzim cât de multe minuni face acest Sfânt , care acum a poposit prin America la românașii de acolo. Este un sfânt mult îndrăgit la noi , drept dovadă că la Mănăstirea Radu Vodă din București niciodată nu-i pustie de credincioși, aici venind de prin toată țara să se închine la Sfintele Moaște . Doamne ajută !+
__________________
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie.
(Părintele Alexander Schmemann)
Reply With Quote