View Single Post
Vechi 22.07.2007, 19:54:30
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Nu cred ca pooti impaca si capra si varza nu le poate face oricine bine pe amandoua,ori cariera ori viata de famili are de suferit.Eu am incercat dar nu am putut sa am o cariera.Am ales atunci o profesie care sa ma solicite cateva ore(4)iar restul timpului l-am dedicat familiei,in special educatiei copiilor,planificarii activitatii lor impreuna cu ei.Exista o varianta comoda, bona,insa am dorit ca eu personal sa-i educ,sa-mi asum cresterea lor.Nu va ganditi ca sunt o super mama desi sunt pedagog mi-e destul de greu..dar ce este greu este si frumos...am pus in balanta:un servici bine platit(7oo euro,as.manager)si departe de copii,ori bani mai putini,insa aproape de ei..Cea mai frumoasa profesie este cea de mama,iar cei care afirma ca le poti face la fel de bine pe amandoua isi vor da seama ca se amagesc(am elevi,fii de medici care tanjesc dupa o mangaiere,dupa afectiunea mamei..se leagana pe scaun,ori sunt nedezlipiti de mine in pauze si imi marturisesc cu lacrimi in ochi felul in care resimt lipsa parintilor,la fel parintii plecati prin Italia ori aiurea..)
Reply With Quote