View Single Post
Vechi 22.07.2007, 19:57:45
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Urzicuta: suntem mai multi ne forum din aceleasi motive ca tine. Un sfat ti-as da, daca-mi permiti: incearca sa nu intri in "hora", ci pastrazati-ti calmul interior, de care avem atata nevoie si atunci vom trage foloase din discutiile de pe acest forum.
Nu toata lumea are studii teologice, dar majoritatea au dorinta de a sti.
Doamne ajuta!
Da, Anca, ai spus foarte bine. A-ti pastra calmul interior . Cind o citesc pe Urzicuta, ma vad pe mine cu ceva timp in urma. Nu toti sintem asi in cele duhovnicesti si nici mari invatati. De aceea suntem aici si formam o mare familie, sa discutam, sa ne completam unii pe altii si sa invatam de la cei ce stiu mai multe ca noi. Nimeni nu e mai presus de nimeni pe acest forum. Cei mai scoliti in ale credintei nu trebuie sa-si manifeste superioritatea in nici un fel, sa fie aroganti, rautaciosi sau mai stiu eu cum. Cum si cei mai putin cunoscatori , trebuie sa-si pastreze cumpatul , sa dea dovada de calm si sa fie putin mai receptivi. Forumul nu este si nu va fi impartit in doua categorii, prosti sau destepti. Toti suntem intr o singura credinta crestin-ortodoxa.
Reply With Quote