View Single Post
Vechi 27.05.2011, 13:25:55
MartaP's Avatar
MartaP MartaP is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Scuza-ma ca nu am destula rabdare sa raspund unor ineptii. Credeam ca esti in stare sa intelegi ideile. Pot sa iti explic mai in detaliu ce nu ai inteles. T-ia trecut prin cap ca poate problema e la tine daca nu intelegi ce spun eu?

Tu nu ai observat ca macar tu ma bagi in seama? Si pe langa tine multi inca discuta civilizat cu ateii de pe forum.
Suntem o groaza de oameni care nu te intelegem si tu imi spui ca nu inteleg eu !!!...nu prea am ce sa inteleg de la niste idei proaste pe care le debitezi tu....mai ales ca in cazul meu nu ai putut sa combati minunea infaptuita de Sf Nectarie, fratelui meu...deci nu prea pot sa te iau in considerare !!! esti un copil care are senzatia ca a descoperit "focul" si incerci sa demonstrezi ceva...nu prea iti iese, mai ales cu mine care daca ma "chinuiam" putin aveam copil de varsta ta!...cat despre bagat in seama imi amintesc ca tu ai inceput primul sa aduci argumente "anti-minuni"...asa ca daca nu observi sau nu poti intelege, eu nu vreau sa modific nimic in convingerile tale...asa cum te chinui tu cu majoritatea persoanelor de pe aici ...!!! Cu toate astea DUMNEZEU te iubeste si pe tine......

PS Asta este ultima mea postare pt tine...ca sa nu mai ai senzatia ca te bag in seama.....
Reply With Quote