View Single Post
Vechi 27.05.2011, 16:57:40
Aghioritul's Avatar
Aghioritul Aghioritul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Banuiesc, dupa nepriceperea mea, ca la intrebarea "Tii post?" raspunsul trebuie sa fie in Duhul lui Hristos, adica Il pui pe El inainte si apoi neputinta omeneasca sau ajutorul de la El: Cu ajutorul si Harul lui Dumnezeu, pana acum am reusit, de azi tot cu Harul Lui de ma va ajuta voi putea, ca sunt slab si eu fara El nu pot face NIMIC!, sa nu Il excludem pe Dumnezeu nici din faptele noastre, nici din cuvinte, ci pomenirea Lui "pururea in gura mea" (Ps.33)

-"Mergi regulat la Biserica?"
-Cu ajutorul si cu Harul Lui am reusit sa merg pana acum!! pt ca sunt unii care lucreaza in asa fel incat una - doua duminici pe luna LUCREAZA si nu sunt prezenti la Sf.Liturghie, dar ei pot fi cu DUHUL si cu INIMA, si apoi intr-adevar ei SUNT REGULAT la Sf.Liturghie si acelasi Har il au ca si cei care merg si sunt prezenti! Sau altfel, mergi si nu esti deloc cu mintea acolo...

SI pt asta va las sa vizionati un filmulet foarte graitor si plin de incurajare duhovniceasca si care NE invata cum sa FIM CU LUARE-AMINTE la Sf.Slujbe si ca Dumnezeu sa NE auda Rugaciunile http://www.youtube.com/watch?v=Vhex5zSIy1w

In legatura cu cartile de Rugaciune, SA NU NE ASCUNDEM, smerenia ma invata: ASTA SUNT EU! Asta imi place mie sa fac, asa sunt eu! Cu ajutorul lui Dumnezeu si cu Harul Sau, incerc sa ma rog!!!

FARA DE MINE NU PUTETI FACE NIMIC!
Reply With Quote