@CelMandru
Desi ma asteptam la reactii de genul asta, de fiecare data cand intalnesc oameni atat de ermetici ca tine ma incearca o oarecare tristete.
Deci oricine indrazneste sa intrebe ceva in legatura cu dogma religioasa sau sa puna la indoiala lucrurile spuse de sfintii parinti, este considerat lipsit de respect, obraznic, eretic, face batjocora etc.
Sunt convins ca daca eram pe vremea inchizitiei tu erai cel din gloata care striga cat te tineau bosogii: Ardeti-l, ardeti-l!
Nu inteleg care este lipsa de respect? Eu cred ca tu mai degraba nu ai inteles pentru ca esti prea indoctrinat.
Tin sa te anunt ca semnul crucii sau crucea in sine este un simbol mult mai vechi de 2000 de ani el nu a luat fiinta odata cu Iisus, s-a intamplat ca el sa fie executat prin rastignire, pentru ca asta era metoda romanilor de executie, pentru ca era lenta si dureroasa.
Oricum de un lucru m-ai lamurit, intr-adevar pe forum nu am sa aflu adevaraul, am sa incetez sa mai pun intrebari despre religie datorita lipsei de obiectivitate cand vine vorba de dogma, a multora de aici.
Se pare ca intrebarile mele aduc la suprafata propriile tale indoieli pe care incerci atat de greu sa le reprimi, nu-i de mirare ca ma consideri periculos(pe mine si pe altii, care au acelasi "tupeu", de aici)
Sunt convins ca esti o persoana bine intentionata si buna in general, dar prin convingerile tale(inguste) religioase vei face rau fara sa-ti dai seama.
Mi se pare un pic ciudat nick-ul tau, avand in vedere ca te dai mare crestin, stiam ca mandria e un pacat....cel mandru parca i se mai spunea cuiva, nu-mi mai amintesc cui....:D
Last edited by Raziel; 27.05.2011 at 22:19:53.
|