View Single Post
Vechi 28.05.2011, 00:08:21
ioan_strainul
Guest

Implicit "@ N. Priceputul

Multumesc fratiei tale de indemn si de Invatatura ,Domnul Dumnezeu sa ne ajute la toti la Infaptuirea Poruncilor Lui amin.
Eu nu mam referit la conducatori Biserici sau cel putin nu asa am vrut sa se Inteleaga , am vrut sa arat ca oameni vremelnici si lumesti ( poitici) si de alte spete nu au de ce sa fie ascultati si nici dreptul sa se amestece In conducerea biserici si In rInduiala celor care se fac In sf. Biserica , si am vrut sa mai scot In evidenta ca Biserica ar trebui sa fie Independenta de Stat si sa nu fie plaritoare de taxe si Impozite catre stat asta ar trebui sa fie rezolvata crestinestesi cu buna Intelegere si nu ar fi atIta desbinare si ratacire in Sf. Biserica .
Ma veti Intreba de ce?
Pentru ca nu sa vazut vreodata sa se dea ceva de catre un politruc su de catre stat ca sa nu se ceara ceva In schimb sau ca sa nu fie cedat ceva ce la inceput pare ne insemnat dar pe urma se vede ce mare gresala sa facut si este greu de reparat si de multe ori ireparabila .
De aceia trebuie sa fie biserica Independenta si a politica cu or care ar fi riscul .
ete parerea unui nepriceut si slab de minte adica eu.
Doamne ajuta neputintei mele amin amin amin

S L A V I T sa fie D O M N U L In veacul veacului amin
Reply With Quote